Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Lapin piiri Kemin seudun yhdistys

Kemin seutu
Navigaatio päälle/pois

Kemin Seudun Luon­non­suo­je­lu­yh­dis­tys

Kuva: Hilkka Lipponen

Periaatteena kestävä kehitys

Kemin Seudun Luonnonsuojeluyhdistys on perustettu 26.5.1977, ja sen toiminta-alue  käsittää Kemin kaupungin sekä Keminmaan, Simon ja Tervolan kunnat. Yhdistys kuuluu Lapin luonnonsuojelupiiriin ja siten myös Suomen luonnonsuojeluliittoon. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää luonnon- ja ympäristönsuojelua sekä vaalia kulttuuriperintöä alueellaan.

Yhdistys järjestää vuosittain luontoretkiä sekä lähiympäristöön että kauempiinkin luontokohteisiin. Perämeren kansallispuisto, Martimoaavan soidensuojelualue ja Kivaloiden noin 100 kilometrin pituinen vaarajono sijaitsevat yhdistyksen alueella ja ovat usein retkikohteitamme.

Yhdistys on aktiivinen myös ympäristönsuojeluasioissa järjestämällä asiantuntijaluentoja ja seuraamalla maa- ja vesialueiden käyttöön liittyviä hankkeita, antamalla lausuntoja toimialaansa liittyvissä asioissa, tekemällä aloitteita viranomaisille ja yhteisöille sekä tarvittaessa valituksia viranomaisten ja kuntien ympäristöön liittyvistä päätöksistä.

Yhdistyksen jäseneksi pääsee helposti liittymään joko Suomen luonnonsuojeluliiton nettisivujen kautta tai ottamalla yhteyttä yhdistyksen puheenjohtajaan tai sihteeriin.

Lapin luonnonsuojelupiiri

Kemin Seudun Luonnonsuojeluyhdistys ry

  • [email]
  • 040 523 9011

Ajankohtaista