Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Järvenpään yhdistys

Järvenpää
Navigaatio päälle/pois

Kolmelle Järvenpään yhteiskoulun oppilaalle stipendi

SLL Järvenpää jakoi muutaman vuoden tauon jälkeen Jouko Veikkolaisen muistostipendin Järvenpään Yhteiskoulun oppilaille. Yhteiskoulun biologian opettaja Kirsi Leivon suosituksesta stipendin saivat Jadessa Hyytiäinen, Jadessa Timonen ja Elli Waris. Nämä kolme tyttöä harrastavat partiota ja ovat Leivon mukaan innokkaita luonnossa liikkujia ja biologian opiskelijoita.

Luontoharrastajan stipendi on luontokuvaaja Jouko Veikkolaisen muistostipendi. Jouko Veikkolainen (1952 – 2006) kävi koulunsa Järvenpään yhteiskoulussa. Silloin alkaneesta luontoharrastuksesta tuli hänelle työ ja luonnonsuojelusta keskeinen osa elämää.