Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Järvenpään yhdistys

Järvenpää
Navigaatio päälle/pois

Suomen luon­non­suo­je­lu­liit­to- Järvenpää

Suomen luonnonsuojeluliitto Järvenpää on entinen Järvenpään ympäristöyhdistys, joka on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys. Järjestämme retkiä, yleisötilaisuuksia, talkoita ja tapahtumia. Pyrimme myös seuraamaan kaupunkisuunnittelua. Tavoitteena on lisätä luontoharrastusta ja lähiluonnon tuntemusta sekä asumisviihtyvyyttä ja ympäristön säilymistä. Toiminta on jäsenistönsä näköistä - tervetuloa mukaan!

Lue lisää toiminnastamme Paikallisluonto

Kuva: Tiina Tennosmaa

Periaatteena kestävä kehitys

Suomen luonnonsuojeluliitto Järvenpään toiminnan tarkoituksena on edistää luonnon- ja muun ympäristön suojelua ja hoitoa Järvenpään kaupungin alueella ja olla tätä harrastavien henkilöiden yhdyssiteenä. Pääperiaatteena on kestävä kehitys, eli nyky-yhteiskunta ei saa kuluttaa tulevien polvien tarvitsemia luonnonvaroja. Yleistavoitteena on terveellinen, viihtyisä, monipuolinen ja virikkeellinen ympäristö; Järvenpäässä on erityisesti vaalittava vihreää kaupunkikuvaa sekä Tuusulanjärven ympäristöä.

Toimintamuotoinamme ovat yleisötilaisuuksien järjestäminen, kannanottojen laatiminen ympäristöä koskeviin suunnitelmiin, tempausten, tapahtumien, retkien ja tutustumiskäyntien järjestäminen.

Voit lähettää luontohavaintoja ym. kommentteja Järvenpään ympäristöön ja ympäristönsuojeluun liittyen sähköpostitse yhdistykselle osoitteeseen jarvenpaa(at)sll.fi.

Uudenmaan ympäristönsuojelupiiri

Suomen luonnonsuojeluliitto Järvenpää ry

  • [email]