Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Hämeen piiri Hollolan yhdistys

Hollola
Navigaatio päälle/pois

Hollolan ym­pä­ris­töyh­dis­tys

Hollolan ympäristöyhdistys ry on perustettu vuonna 1989. Se kuuluu Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiirin ja siten myös Suomen luonnonsuojeluliittoon. Yhdistyksen jäsenmäärä on n. 75.

Lue lisää toiminnastamme Paikallisluonto

Kuva: Matti Laurila

Periaatteena kestävä kehitys

Miten ihmiskunta selviää kuudennesta sukupuuttoaallosta ja ilmastonmuutoksesta?  Aidolla luontosuhteella  turvataan monimuotoisen luonnon ja terveen elinympäristön säilyminen myös tuleville sukupolville. Tarkoituksenamme on lisätä ihmisten rakkautta ja kiinnostusta ympäröivään luontoon. Edistämme luonnon- ja ympäristönsuojelua sekä vaalimme myös kulttuuriperintöä Hollolan kunnan alueella.

Tavoitteenamme on innostaa ja opastaa ihmisiä ulkoilemaan ja havainnoimaan päijät-hämäläistä luontoa. Seudullamme on tarjolla hienoja näkymiä muun muassa Salpausselkien jääkautisiin maisemiin ja lukuisille järvillemme. Järjestämällä retkiä mielenkiintoisiin kohteisiin pyrimme vahvistamaan ihmisten luontosuhdetta ja muokkaamaan asenteita luonnonsuojelumyönteisiksi sekä lisäämään luontotietoutta. Otamme myös kantaa luontoon- ja ympäristöön liittyvään päätöksentekoon.

Liity mukavaan joukkoomme!

Etelä-Hömeen luonnonsuojelupiiri

Hollolan ympäristöyhdistys ry

  • [email]
  • 040 5953147
  • Kirmolantie 3, 15860 Hollola