Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Savon piiri Heinäveden yhdistys

Heinävesi
Navigaatio päälle/pois

Heinäveden Luonnonystävät ry

Heinäveden Luonnonystävät ry on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallinen luonnonsuojeluyhdistys.

Lue lisää toiminnastamme Paikallisluonto

Kuva: Risto Sulkava

Pieni yhdistys, suuri luonto

Heinäveden Luonnonystävät ry edistää luonnon ja ihmisten ympäristön hyvinvointia toimialueellaan. Samalla yhdistys pyrkii edistämään tiedonsaantia ja keskustelua luontoasioista.

Heinäveden luonnonystävät on pieni yhdistys, joka kuitenkin kokoonsa nähden on toiminnassaan varsin aikaansaava. Esimerkiksi Kaivoslaki-Nyt-lakialoite sai alkunsa täältä ja yhdistys oli koko kaivoshankkeen esille nostossa oleellisessa asemassa. Myös muutamat uudet suojelualuehankkeet (esim. Jyrkyli ja Aitolampi) ovat olleet yhdistyksen työn tulosta ja kartoitushankkeiden kautta on saatu edistettyä useiden kohteiden säilymistä. Valistustyössä lehtikirjoittelu ja muu julkisuus on etenkin Vihtarin Mattilan tilan kautta viety pieneksi yhdistykseksi varsin hyvälle tasolle.

Pienessä joukossa jokainen voi edistää niitä luontoon liittyviä asioita, jotka kokee tärkeiksi. Tule mukaan, jäseneksi, osallistumaan tai aktiivitoimintaa toteuttamaan, ihan oman halusi mukaan! Yhdessä saamme aikaan enemmän.

Etelä-Savo ry

Heinäveden Luonnonystävät ry

  • [email]
  • 0405456472

Ajankohtaista

Keskustelutilaisuus Palokin koskista 4.2.2023

Heinäveden Luonnonystävät ry järjesti 4.2.2023 tilaisuuden Palokin koskireitin, vesivoiman ja kalatalouden tulevista mahdollisuuksista (Tiedote 13.1.2023). Otto Kotilaisen koululla järjestettyyn tilaisuuteen osallistui n. 70 aiheesta kiinnostunutta henkilöä. Savon Sanomat uutisoi aiheesta 7.2. julkaistussa lehdessä.

Lue lisää