Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri Härkätien yhdistys

Härkätie
Navigaatio päälle/pois

Liedon kohtaamispaikan avajaiset

Kirkkotie 6:ssa, ”pankkisalissa”, avasi ovensa Liedon kohtaamispaikka, johon kaupunkilaiset ovat tervetulleita aikaa viettämään, tutustumaan ja kohtaamaan toisiaan. Kohtaamispaikan avajaisia vietetettiin 9.4. klo 14-18.

Kyseessä on 9.4.-18.6. toteutettava pilottijakso, jonka aikana toiminnasta kerätään kokemuksia ja arvioidaan tarvetta pysyvämmälle kohtaamispaikkatoiminnalle Liedossa.

Toiminnan tavoitteena on edistää kaupunkilaisten hyvinvointia, tarjota mahdollisuuksia kohdata toisiaan, puhua suomen kieltä ja tavata toimintaa ylläpitävien järjestöjen ja kaupungin edustajia. Kohtaamispaikka välittää kaupunkilaisille tietoa palveluista, yhteiskunnasta ja harrastusmahdollisuuksista. Tarjolla on kahvia ja teetä sekä pientä syötävää.

Kohtaamispaikassa on toimintaa useana päivänä viikossa. Luvassa on säännöllisiä viikoittaisia toiminta-aikoja ja avoimia kohtaamisaikoja ilman erillistä ohjelmaa sekä yksittäisiä erikseen ilmoitettavia tilaisuuksia ja tapahtumia.

Härkätien ympäristönsuojeluyhdistys oli mukana avajaisissa ja  on aktiivisesti mukana Liedon kohtaamispaikan toiminnassa.