Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri Härkätien yhdistys

Härkätie
Navigaatio päälle/pois

Härkätien ym­pä­ris­tön­suo­je­lu­yh­dis­tys r.y. - lyhyesti HYSY

HYSY luonnon puolesta Liedossa, Loimaalla, Marttilassa ja Koski TL jo vuodesta 1982.

Liity jäseneksi Vilkaise meitä Facebookissa

Kuva: R.Elo

Lähiluontosi tarvitsee sinua !

Härkätien ympäristönsuojeluyhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää luonnon- ja  ympäristönsuojelua ja sen hoitoa Liedon, Loimaan, Marttilan ja Koski TL alueilla ja olla luonnosta kiinnostuneiden ihmisten yhteisönä.

Luonnon monimuotoisuudella eli biodiversiteetillä tarkoitetaan elämän koko kirjoa: lajien sisäistä perinnöllistä muuntelua, lajien runsautta sekä niiden elinympäristöjen monimuotoisuutta. Sen köyhtymisen pysäyttäminen on maailmanlaajuinen tavoite.

Toimimme Varsinais-Suomessa Turun naapurissa. HYSY toimii yhteistyössä Varsinais-Suomen kuntien, yhdistysten ja maanomistajien kanssa. Se seuraa  kaavoitusta ja ympäristön lupamenettelyjä. Tärkeässä asemassa on vanhojen perinnemaisemien ja alueiden hoito, sidosryhmäyhteistyö, erilaiset retket ja opastukset.

 

 

Varsinais-Suomen luonnonsuojelupiiri

Härkätien ympäristönsuojeluyhdistys ry - HYSY

  • [email]
  • 044 5446 114

Ajankohtaista

Liedon kohtaamispaikan avajaiset

Kirkkotie 6:ssa, ”pankkisalissa”, avasi ovensa Liedon kohtaamispaikka, johon kaupunkilaiset ovat tervetulleita aikaa viettämään, tutustumaan ja kohtaamaan toisiaan. Kohtaamispaikan avajaisia vietetettiin 9.4. klo 14-18.

Lue lisää

Linnunpönttötalkoot Tarvasjoella 14.3.3034

Perinteiseen tapaan HYSY on hankki tarvikkeet. Voit tehdä oman linnunpönttösi ja viedä omaan pihapuuhusi. Tilaisuus oli maksuton. Matalan kynnyksen nikkaroinnilla kaikki saivat pöntön tehtyä omaan pihapuuhunsa. Tilaisuudessa sai tietoa Suomen luonnonsuojeluliiton ja sen jäsenjärjestön Härkätien ympäristönsuojeluyhdistyksen toiminnasta.

Lue lisää