Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri Härkätien yhdistys

Härkätie
Navigaatio päälle/pois

Vierailu Turun taidemuseossa 1.3.2024

Härkätien ympäristösuojeluyhdistys ryn jäsenille oli  Turun taidemuseossa valokuvanäyttely Ritva Kovalainen ja Sanni Seppo – Pohjoistuulen metsä.
Tapasimme perjantaina 1.3.2024 klo 17 Turun taidemuseon aulassa Aurakatu 26, 20100 Turku. Näyttely oli ilmainen jäsenille ja muille kiinnostuneille.
.
Kahden palkitun valokuvaajan Ritva Kovalaisen ja Sanni Sepon näyttely Pohjoistuulen metsä kertoo pohjoisesta havumetsästämme, joka ylläpitää monimuotoista elämää ja on kymmenientuhansien eliöiden koti. Näyttelyn kuvat ovat suojelualueilta suomalaisista luonnonmetsistä, joita on jäljellä enää muutama prosentti maamme metsäpinta-alasta. Valtaosa metsistä, soista ja pienvesistäkin on tehometsätalouden takia muuttunut olennaisesti erilaisiksi kuin mitä ne olisivat luonnostaan, ja lukuisat lajit eivät enää selviä uusissa olosuhteissa. Olemme niin tottuneita ihmisen muokkaamiin maisemiin, että luonnontilaisen metsän kasvot uhkaavat kadota mielestämme.