Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Savon piiri

Etelä-Savo
Navigaatio päälle/pois

Kaikki tavoitellut kolaukset saatiin tehtyä

Etelä-Savon luonnonsuojelupiirin järjestämissä kolaustalkoissa kolattiin yhteensä 17 apukinosta norpille. Tämä oli myös tavoite, joten kaikki kohteet saatiin kolattua. Talkoisiin osallistui yhteensä 58 henkilöä, heistä ensikertalaisia oli 40, nuorin oli 10 vuotta, keski-iän ollessa 30-40 vuotta. Jäällä käveltyjä reittejä tuli yhteensä reilu 60 kilometriä ja kun lasketaan kaikkien kävelemä matka yhteensä, tulee siitä kaikkiaan arviolta 600 km. Talkoot tarjosivat jälleen huikean kauniita paikkoja, huikean mukavia tuttavuuksia ja melkoisia seikkailuja.

Muita lukuja:

  • jääteillä ajettiin kymmeniä kilometrejä,
  • kolmioleipiä syötiin sata,
  • piirin toiminnanjohtaja Heikki putosi jäihin yhden kerran (rantavedessä ilman suurempaa haittaa),
  • juuttui autolla mäkeen (ja pääsi liikeelle) kolme kertaa sekä
  • tiputti painoa 8 kiloa.
  • Vähimmillään talkoissa oli 3 henkilöä ja enimmillään 19 henkilöä.