Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Savon piiri

Etelä-Savo
Navigaatio päälle/pois

PICTURES FROM NORPPASAFARI – Kevään merkkejä ja norppia Pihlajavedellä

Pihlajavesi on aarre, joka alkaa pian Savonlinnan kaupungin eteläpuolelta. Kallioinen saarien sokkelo kätkee sisäänsä kappaleen kauneinta Saimaata. Alla norpparisteilyitä toukokuussa 2023 napattuja kuvia.

 

Kevään norppakuvia

Kalasääsken pesä

 

Pääset mukaan risteilylle varaamalla liput täältä:

Kesän teemaristeilyt Saimaalla

SLL:n Etelä-Savon piirin (Suur-Savon yhdistys, Itä-Savon yhditys, Pieksämäen luonnonystävät, Puumalan luonnonystävät ja Heinäveden luonnonystävät) jäsenille on alennus risteilyistä (53 euron lipun saa 40 eurolla). Alennuslippuja on rajoitettu erä ja ne ovat 18., 20., 21., 27, ja 28.5. risteilyille!! Voit pyytää alennuskoodia sähköpostitse etela-savo@sll.fi