Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Karjalan piiri

Etelä-Karjala
Navigaatio päälle/pois

Jät­ti­pal­sa­mi­tal­koot alkavat

Lappeenrannassa jatkuu vielä tänä kesänä haitallisen vieraslajin jättipalsamin torjuntatyö. Kitkentätalkoita järjestetään eri puolella kaupunkia osana Suomen luonnonsuojeluliiton vetämää VieKas LIFE -hanketta. Hanke päättyy tänä vuonna. Hankkeen puitteissa järjestetään yhteensä kuudet talkoot kesän aikana. Ensimmäiset talkoot ovat maanantaina 12.6. klo 16-19 Sammonlahden uimarannan ympäristössä. VieKas-hankkeessa on mukana Lappeenrannan kaupunki.

Jättipalsamin kitkentätalkoot ovat avoimia kaikille eikä ennakkoilmoittautumista vaadita. Talkoisiin voi saapua oman aikataulun mukaan ja viipyä itselleen sopivan ajan. Työhön kannattaa pukeutua siten, että voi möyriä pensaikoissa ja kitkeä jättipalsamin versoja. Kitkentähanskat saa paikan päältä. Tarjolla on myös talkoovirvokkeita ja tietoa haitallisista vieraskasvilajeista.

Lisätietoja:
VieKas-aluekoordinaattori Jari Kiljunen, p. 040 484 2341, jari.kiljunen@sll.fi Suomen luonnonsuojeluliitto, VieKas LIFE.
Hankkeen kotisivu: sll.fi/Viekas-life
Hankkeen Facebook-sivut: www.facebook.com/viekaslife

JÄTTIPALSAMITALKOOT/ LAPPEENRANTA KESÄ 2023
Pvm            Klo     Paikka
Ma 12.6.    16–19    Sammonlahden uimaranta
Ti 13.6.     16–19    Harapaisen kenttä
Ma 19.6.    16–19    Karhuvuoren kenttä
Ti 20.6.      16–19    Hartikkala
Ma 26.6.    16–19    Karhuvuori, Viljapuisto
Ti 27.6.     16–19    Sammonlahden uimaranta