Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Karjalan piiri

Etelä-Karjala
Navigaatio päälle/pois

Johdatus Haarikon maisemiin -tapahtuma 30.10.2022

Su 30.10.2022 klo 13.45–16.30

Etelä-Karjalan luonnonsuojelupiiri järjestää Johdatus Haarikon maisemiin -tapahtuman Rautjärvellä Hiitolanjoen Kangaskoskella. Tapahtumaan on bussikuljetus Lappeenrannasta ja Imatralta.

Tapahtuma alkaa pienellä retkellä, jonne lähdetään noin klo 13.45 Kangaskoskentie 220 parkkipaikalta. Kävelemme lyhyen reitin Hiitolanjoen varrella, katselemme ennallistettua Kangaskoskea ja pysähdymme Kangaskosken laavulla. Oppaana Hannu Lattu. Retkellä säävaraus!

Retken jälkeen noin klo 15 on B&B Hiitolanjoen tiloissa piirin tarjoamat kahvit ja mahdollisuus tutustua Haarikon alueen karttoihin ja kohteisiin. Tämän jälkeen katsomme Hannu Siitosen Haarikossa kuvaaman Kuukkelin vuosi -elokuvan. Hannu kertoo myös elokuvan aikana kuukkelin elämästä. Tähän tilaisuuteen osallistujien määrä on rajattu, joten ilmoittauduthan Annille.

Voit siis osallistua vain retkeen vain esitykseen tai molempiin. Vain elokuvatilaisuuteen tarvitsee ilmoittautua. Jos haluat bussin kyytiin, ilmoita myös siitä Annille. Kaikki ilmoittautumiset 20.10. mennessä!

Bussikuljetus lähtee Lappeenrannasta Linnoituksen Katariinantorilta klo 12.30 ja Imatralta Keskusliikenneasemalta 13.00. Ilmoita, jos haluat nousta kyytiin Joutsenosta. Bussikyydin hinta on 5 e Suomen Luonnonsuojeluliiton jäsenet ja 10 e muut (tilaisuudessa mahdollisuus liittyä jäseneksi).

Olethan ystävällinen ja ilmoitat, jos olet ilmoittautunut tilaisuuteen, mutta et pääsekään tulemaan.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: anni.paarma@live.com