Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Karjalan piiri

Etelä-Karjala
Navigaatio päälle/pois

Pro Immalanjärvi ry:lle Ym­pä­ris­tö­pal­kin­to 2021

Ympäristöpalkinto 2021 jaettiin piirin syysvuosikokouksessa 24.11.2021. Palkinnon sai Pro Immalanjärvi ry. Palkinto myönnettiin pitkäjänteisestä ja määrätietoisesta työstä Immalanjärven hyväksi.

Pro Immalanjärvi on ollut ”vesiensuojelun paikallinen herätysliike”. Yhdistyksen toiminta on ollut aktiivista ja monipuolista, sopivan käytännönläheistä. Yhdistys on kannustanut seudun asukkaita, yrityksiä ja yhteisöjä yhteistyöhön, jotta järven kunto ja vedenlaatu koko alueella olisi erinomaista myös tuleville sukupolville. Esimerkilliselle toiminnalle nostamme hattua ja onnittelemme tekijöitä ja heidän lukuisia yhteistyökumppaneitaan lämpimästi! Lämmin kiitos ja menestystä jatkossakin!

Kuvassa ovat Etelä-Karjalan piirin vs.aluepäällikkö Jari Kiljunen, Pro Immalanjärvi ry:n hallituksen puheenjohtaja Risto Niemelä ja Etelä-Karjalan piirin hallituksen puheenjohtaja Kimmo Saarinen.
(Kuva: Liisa Laitinen) 

***
SLL Etelä-Karjala myöntää ympäristöpalkinnon toimijoille, joilla on tahtoa, intoa ja sinnikkyyttä edistää luonnon- ja ympäristönsuojelua maakunnassa.
 
Lisätietoja:
Puheenjohtaja Kimmo Saarinen, p. 041 463 1737, kimmo.saarinen@allergia.fi
Vs. aluepäällikkö Jari Kiljunen, p. 040 484 2341, jari.kiljunen@sll.fi
Suomen luonnonsuojeluliitto Etelä-Karjala ry.