Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjanmaan piiri Ähtärinjärven yhdistys

Ähtäri
Navigaatio päälle/pois

Ähtärinjärven luontoyhdistys ry

Ähtärinjärven luontoyhdistys ry on vuonna 1987 perustettu Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisjärjestö. Se kuuluu Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjanmaan piiriin. Yhdistyksellä on tällä hetkellä noin 40 jäsentä.

Lue lisää toiminnastamme Paikallisluonto

Kuva: Tero Malinen

Päämääränä ympäristön suojelu

Ähtärinjärven luontoyhdistys ry:n toiminnan päämääränä on edistää luonnon- ja muun ympäristön suojelua ja hoitoa Ähtärin, Soinin ja Lehtimäen alueella ja olla tätä harrastavien henkilöiden yhdyssiteenä. Toimintamuotoinamme ovat kannanottojen laatiminen ympäristöä koskeviin suunnitelmiin sekä tempausten, tapahtumien, retkien ja tutustumiskäyntien järjestäminen.

Voit lähettää luontohavaintoja ym. kommentteja Ähtärin ympäristöön ja ympäristönsuojeluun liittyen sähköpostitse yhdistykselle osoitteeseen ahtarinjarvenluontoyhdistys(ät)gmail.com.

Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjanmaan piiri

Ähtärinjärven luontoyhdistys ry

  • [email]
  • 040 839 5173

Ajankohtaista

Jokamiehen oikeudet

Luonnossa liikkujalla on Suomessa ainutlaatuiset oikeudet saadessaan liikkua toisen omistamalla maalla ja käyttäessään hyväkseen metsän marjaisia antimia. Liikkumiseen kuuluu kuitenkin myös velvollisuuksia. Muistakaamme retkillämme luonnon ja muiden ihmisten kunnioitus,…

Lue lisää