Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Pohjanmaan piiri

Pohjois-Pohjanmaa
Navigaatio päälle/pois

Avoin työpaikka

Pohjois-Pohjanmaan piiri hakee uutta toiminnanjohtajaa. Tehtävien kirjo on toki mittava, mutta mielenkiintoinen. Luonnontuntemus on perusedellytys ja kokemus järjestötoiminnasta eduksi.

Soidensuojelu on Pohjois-Pohjanmaan piirin tehtävälistalla ykkösenä. Turpeenkaivuun sijaan suoluontoa piirittävät voimalat tieverkostoineen ja halkovat uudet sähkönsiirtolinjat. Kuva: Merja Ylönen

Hakuaika tehtävään: 12.-28.11.2019

Piirityöntekijä työskentelee yhdessä piirin luottamustoimisen hallituksen kanssa vastaten järjestön maakunnallisesta toiminnasta, sen hallinnosta, yhteyksistä paikallisyhdistyksiin ja luonnon- ja ympäristönsuojelun edunvalvontatehtävistä.

Piirisihteerin / toiminnanjohtajan työtehtäviin kuuluvat:

– kokousten ja tilaisuuksien sekä talkoiden järjestäminen
– yhdistysten neuvonta ja tukeminen
– osallistuminen ja vaikuttaminen luonnon- ja ympäristönsuojelun edistämiseksi Pohjois-Pohjanmaalla.

Korkeakoulututkinto katsotaan eduksi. Työ edellyttää perehtymistä lainsäädäntöön ja hankkeiden ympäristövaikutuksiin sekä vaatii kykyä kirjalliseen ilmaisuun. Valinnassa suositaan luonnonharrastusta ja hyvää tietoutta luonnon tilasta ja siihen vaikuttavista tekijöistä.

Työ alkaa 1.2.2020 ja on osa-aikainen (noin 20 viikkotuntia). Työsopimus solmitaan toistaiseksi voimassaolevaksi. Kuukausipalkka on 1200 euroa. Tehtävä sisältää jonkin verran viikonloppu- ja iltatöitä sekä matkustamista.

Hakemus ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan 28.11.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen pohjois-pohjanmaa(at)sll.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat aluepäällikkö Merja Ylönen (041 3191816 ja merja.ylonen(at)sll.fi) ja puheenjohtaja Esko Saari (040 7359186 ja esko.saari(at)dnainternet.net).