Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Kymenlaakson piiri

Kymenlaakso
Navigaatio päälle/pois

Piirin toimisto muutti

Suomen luonnonsuojeluliiton Kymenlaakson piirin toimisto muutti elokuun lopussa. Toimipaikkamme sijaitsee jatkossakin Kouvolassa, mutta nyt Porukkatalossa Marjoniemessä.

Lähdimme pois Kaunisnurmen Museokorttelin Vaahteratalosta, koska Kouvolan kaupunki on laittamassa taloa myyntiin. Toimitilan omistaminen ei ole meille taloudellisesti mahdollista, eikä se olisi järkevääkään. Jaamme huoneen Pohjois-Kymen Luonnon kanssa.

Porukkatalo tarjoaa muuten hyvät puitteet, mutta Luontopuoti lopetti muuton yhteydessä, koska sopivaa myyntitilaa ei ole tarjolla. Mutta vaikka olisikin, puodin saavutettavuus ei olisi sama mitä Museokorttelissa.

Kiitos kaikille Luontopuodissa vuosien mittaan asioineille! Myymme puodista jääneitä tavaroita, kuten Norppatuotteita ja kirjoja, jatkossa tapahtumissa.