Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys

Kuopio
Navigaatio päälle/pois

Tervetuloa jäseneksi

Kuopiolaiset voivat liittyä Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistyksen jäseneksi liittymällä Suomen luonnonsuojeluliiton (SLL) jäseneksi. Jäsenmaksu vuonna 2024 on 40 € vuodessa, samassa taloudessa asuva perhejäsen 15 €, ja opiskelijajäsen 28 €, jolloin automaattisesti liittyy asuinpaikkansa perusteella SLL:n paikallisyhdistyksen (Kuopiossa KLYY) jäseneksi. SLL:n jäsenenä olet mukana tukemassa koko Suomen luonnonsuojelutyötä laajalla rintamalla. Jäsenetuna on mm. Luonnonsuojelija-lehti 4 kertaa vuodessa.

KLYY:n jäseneksi voi myös liittyä ilman SLL:n jäsenyyttä, jolloin vuotuinen jäsenmaksu on 15 €. Jäseneksi voit liittyä verkkolomakkeella osoitteessa: https://klyy.nettisivut.fi/liity-jaseneksi/

Yhdellä jäsenmaksulla voi toimia haluamissaan toimintaseuroissa, joita ovat Saturnus, Savon Sieniseura, Lintukerho ja Ilmastonuoret. Laita kohtaan ”Muuta tietoa”, mihin toimintaseuraan haluat kuulua tai lähetä toimintaseuratoiveesi sähköpostilla: luonnonystavat@klyy.fi

Lintuyhdistys Kuikalla on oma jäsenmaksunsa, jonka se itse kerää jäseniltään. Kuikka on aiemmin ollut KLYY:n jaosto, mutta toimii nyt itsenäisesti rekisteröitynä yhdistyksenä.

Jäsenmaksulomake lähetetään jäsenille joko sähköpostitse tai kirjeellä postin kautta alkuvuodesta.

Jäsenmaksujen ja -rekisterin yhteyshenkilö on puheenjohtaja Ari Kekäläinen , luonnonystavat@klyy.fi tai 044-4931288. Kysy tarvittaessa lisätietoja!