Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys

Kuopio
Navigaatio päälle/pois

Karho on keidas Kallavedellä Ranta-Toivalan edustalla. Sauna ja kaksi huvilaa antavat puitteet mm. lasten- ja nuortenleireille. Saaressa on puulajipolku ja kaksi luonnonsuojelualuetta. Karhonsaaren punainen ja keltainen huvila saunoineen sekä kuivaamo kuuluvat Savo-Karjalan Luonto-Liitolle (SaKa).

Karhonsaari, punainen huvila
Karhonsaaren vanhat huvilat täyttyvät kesäisin leiriläisistä.

Lisätietoa Luonto-Liitosta ja Savo-Karjalan Luonto-Liitosta sekä Karhonsaaren kotisivut löydät osoitteesta http://www.luontoliitto.fi/saka/

Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistyksen veneisiin (Ranta-Toivalan rannassa, veneessä lukee Karho) voit lainata avainta myös Kuopiosta. Avaimen saat itsellesi 10 euron panttia vastaan, mikä maksetaan sinulle takaisin, kun palautat avaimen.

HUOMAA! Avainta voivat lainata vain Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistyksen jäsenet!

Jos haluat liittyä KLYY:n jäseneksi, klikkaa yläpalkista ”Liity jäseneksi”

Yhteyshenkilö  Kuopiossa on Sampo Jaakkola,p. 040-723 5834, luonnonystavat@klyy.fi

Avain käy myös huviloihin ja saunaan (ei kuivaamoon). Rakennusten, saunan ja kuivaamon vuokraus on sovittava Savo-Karjalan Luonto-Liiton kanssa.  Yhteyshenkilö on toistaiseksi Maiju Tiitto, puhelinnumero 040-7569728, maiju.tiitto@gmail.com

HUOM! Kotisivuillaan SaKa ilmoittaa, että rakennuksia ei vuokrata vuonna 2018 ulkopuolisille.

Karhonsaaressa kävijät voivat lainata soutuvenettä (kesäkautena)myös Kuopion kaupungin valtuustotalon asiakaspalvelusta:

Valtuustotalo, Suokatu 42,
0800 918 511 (ilmaislinja)

Asiakaspalvelu on avoinna
ma–ke klo 8–15.30
torstaisin klo 8–16
perjantaisin klo 8–14

Jos haluat veneen tietyksi päiväksi, varaus on syytä tehdä etukäteen. Veneeseen mahtuu kolme henkilöä. Asiakaspalvelusta saa lainaksi myös pelastusliivit (3 kpl).