Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri Ikaalisten yhdistys

Ikaalinen
Navigaatio päälle/pois

Lausunto Pirkanmaan vai­he­maa­kun­ta­kaa­vas­ta Elonkirjo ja energia

Olimme mukana yhtenä allekirjoittajana Pirkanmaan luonnonsuojelupiirin lausunnossa, joka koski Pirkanmaan liiton laatimaa vaihemaakuntakaavan luonnosta elonkirjo ja energia. Kaava pyrkii yhdistämään luonnon monimuotoisuuden ja energiantuotannon (so. lähinnä tuulivoima ja turvetuotanto) tarkastelun Pirkanmaan kartalla. Kaavaluonnoksessa energiantuotanto keskitetään hyvin voimakkaasti pohjoiselle Pirkanmaalle. Jätimme aiheesta myös oman lausuntomme, jossa tarkastelimme asiaa lähinnä Ikaalisten näkökulmasta.

Lausunto Pirkanmaan vaihemaakuntakaavasta Elonkirjo ja energia

Myös Ylä-Satakunnan ympäristö yhdistys päätyi samaan ratkaisuun

https://www.sll.fi/ylasatakunta/2023/01/01/kannanotot/.