Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Helsingin yhdistys

Helsinki
Navigaatio päälle/pois

Tule tekemään linnunpönttöjä Talosaaren Torpalle sunnuntaina 14.4.!

Järjestämme sunnuntaina 14.4. Torpalla kaksi linnunpönttökurssia: ensimmäinen alkaa klo 12 ja toinen klo 14. Kursseilla pääset tekemään pönttöä pienemmille linnuille, esim. sini- ja talitiaisille, kirjosiepolle ja varpuselle. Materiaalit, työvälineet ja opastuksen saat paikan päällä. Huom! Vasara kannattaa ottaa mukaan.

Saat ottaa tekemäsi pöntön / pöntöt mukaan.

Kurssit järjestetään Torpalla, ja ne kestävät kaksi tuntia. Samana päivänä Talosaaressa on mahdollisuus osallistua myös luontopolun avajaisiin.

Ilmoittaudu linnunpönttökurssille 9.4. klo 8 mennessä tämän linkin kautta. Yritämme järjestää Torpalle kimppakyytejä. Mainitse siis ilmoittautuessasi, jos voit tarjota kyydin tai jos tarvitset kyytiä.

Materiaalimaksu 5 €, maksuohjeet saat ilmoittautumisen jälkeen.

Ohje Talosaareen ja Torpalle tuloon:

  • Bussilla: 831 Itäkeskus–Landbo, 841 Itäkeskus–Nikkilä, 842 Itäkeskus–Eriksnäs ja 844 Itäkeskus–Taasjärvi. Poistu Uuden Porvoontien Talosaarentien pysäkillä (5007). Katso aikataulut Reittioppaasta (www.reittiopas.fi) ja anna osoitteeksi ”Talosaarentie, Helsinki”. Kävelymatka bussipysäkiltä Talosaaren ulkoilualueen alkuun Husön ratsastuskeskukselle on noin 2,8 km. Sieltä Torpalle on noin 700 m.
  • Autolla: Lähin parkkipaikka on Husön ratsastuskeskuksella (Talosaarentie 280). Parkkipaikalta on matkaa Torpalle noin 700 metriä.

Talosaaren ulkoilualueen kartta.

Torpan sijainti Maanmittauslaitoksen kartalla.

Torpan sijainti Google Mapsissa.

Lisätiedot: Juha Karsikas, juha.karsikas(ät)icloud.com / puh. 040 5481250

Tervetuloa!

Tapahtumakuva: Heidi Rantalainen