Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Helsingin yhdistys

Helsinki
Navigaatio päälle/pois

Helsingin luonnonsuojeluyhdistyksen toimintaryhmissä pääset vaikuttamaan kaupungin tulevaisuuteen, suojelemaan lähiluontoa, järjestämään retkiä, kirjoittamaan blogia, kuvaamaan sekä suunnittelemaan tapahtumia.

Saat lisätietoa ottamalla yhteyttä järjestösihteeriin: helsy(a)sll.fi. Jos taas haluaisit tulla avuksi vain silloin tällöin, voit järjestösihteerin kautta ilmoittautua vapaaehtoisten apureiden sähköpostilistalle. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Kuva: Tero Malinen

Helsy järjestää vuosittain kymmeniä retkiä ja talkoita lähiluontoon ja kauemmaksi.  Seuraavat retket löydät tapahtumakalenteristamme.  Jos haluat mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan retkiä, retkiryhmä on oikea paikka sinulle! Tai ehkä haluat lukea luontoteemaista kirjallisuutta muiden kanssa – tule mukaan Lukupiiriin!

Haluatko vaikuttaa Helsingin kaavoitukseen ja muuhun kaupunkisuunnitteluun sekä metsien käyttöön Tule mukaan kaava- ja metsäryhmään! Jos erityisesti Östersundomin osayleiskaavoitus kiinnostaa, voit liittyä Östersundom-työryhmään.

Helsyssä toimii myös aktiivinen viestintäryhmä ja vieraslajiryhmä.

Kiinnostavatko lepakot? Tutustu Helsyn lepakkokerhoon!

Helsy on lisäksi mukana useissa luonnonsuojelua edistävissä hankkeissa kuten luomassa Kotimetsät-sivustoa sekä toteuttamassa Luontokato vai luontoteko? -kampanjaa. Lue lisää hankkeistamme!

Tiesitkö, että Helsyn jäsenillä on mahdollisuus nauttia luonnosta ja yöpyä vanhalla huvilalla Talosaaressa? Tutustu Torppaan ja sen käyttöön.

Onko sinulla jokin luonnonsuojeluun liittyvä idea, jonka haluaisit toteuttaa? Voit perustaa sille oman hankkeen tai toimintaryhmän!

Päivitetty 28.3.2024

Kuva: Tero Malinen

Kaava- ja metsäryhmä

Vieraslajiryhmä

Viestintäryhmä

Kiinnostaako kirjoittaminen, kuvaaminen, some? Helsyn viestintäryhmässä voit kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi avustaa Helsyviestin kokoamisessa, valokuvata tai piirtää kuvapankkiin ja sosiaalisen median kanaviimme, kirjoittaa tekstejä Helsyblogiin tai Kotimetsät-sivustollemme, ideoida jäsen- ja varainhankintaa ja osallistua Helsyn esittelyyn tapahtumissa. Vai olisiko sinulla jokin aivan uusi idea, jolla luonnonsuojelutyöstä voisi viestiä ja lisätä helsinkiläisten tietoisuutta kotikaupunkinsa arvokkaasta luonnosta ja sen suojelusta?

Lue lisää

Retkiryhmä

Kiinnostavatko retket ja tapahtumat? Tutustu retkiryhmän toimintaan!

Lue lisää

Lukupiiri

Lepakkokerho

HUOM! Kerhon toiminta on toistaiseksi tauolla. Jos olet kiinnostunut herättelemään toimintaa horroksesta ja avustamaan vaikkapa retkijärjestelyissä lepakkokerhon aktiivina, ole yhteydessä Helsyyn!

Lue lisää

Hankkeet

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys on mukana luonnonsuojelua edistävissä hankkeissa.

Lue lisää