Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Helsingin yhdistys

Helsinki
Navigaatio päälle/pois

Helsingin luonnonsuojeluyhdistyksen toimintaryhmissä pääset vaikuttamaan kaupungin tulevaisuuteen, suojelemaan lähiluontoa, järjestämään retkiä, kirjoittamaan blogia, kuvaamaan sekä suunnittelemaan tapahtumia.

Saat lisätietoa ottamalla yhteyttä järjestösihteeriin: helsy(a)sll.fi. Jos taas haluaisit tulla avuksi vain silloin tällöin, voit järjestösihteerin kautta ilmoittautua vapaaehtoisten apureiden sähköpostilistalle. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Kuva: Tero Malinen

Helsy järjestää vuosittain kymmeniä retkiä ja talkoita lähiluontoon ja kauemmaksi.  Seuraavat retket löydät tapahtumakalenteristamme.  Jos haluat mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan retkiä, retkiryhmä on oikea paikka sinulle! Tai ehkä haluat lukea luontoteemaista kirjallisuutta muiden kanssa – tule mukaan Lukupiiriin!

Haluatko vaikuttaa Helsingin kaavoitukseen ja metsien käyttöön? Tule mukaan kaava- ja metsäryhmään!

Helsyssä toimii myös aktiivinen viestintäryhmä ja vieraslajiryhmä.

Kiinnostavatko lepakot? Tutustu Helsyn lepakkokerhoon!

Helsy on lisäksi mukana useissa luonnonsuojelua edistävissä hankkeissa kuten luomassa Kotimetsät-sivustoa. Lue lisää hankkeistamme!

Tiesitkö, että Helsyn jäsenillä on mahdollisuus nauttia luonnosta ja yöpyä vanhalla huvilalla Talosaaressa? Tutustu Torppaan ja sen käyttöön.

Onko sinulla jokin luonnonsuojeluun liittyvä idea, jonka haluaisit toteuttaa? Voit perustaa sille oman hankkeen tai toimintaryhmän!

Päivitetty 9.8.2022

Kuva: Tero Malinen

Kaava- ja metsäryhmä

Vieraslajiryhmä

Viestintäryhmä

Retkiryhmä

Lukupiiri

Lepakkokerho

Hankkeet