Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Helsingin yhdistys

Helsinki
Navigaatio päälle/pois

Tervetuloa bussiretkelle Ilveskuiskaaja-elokuvan maisemiin Raumalle lauantaina 4.5.2024!

Tapaamme Kulamaan kylässä asuvan Hannu Rantalan, jota kutsutaan Ilveskuiskaajaksi. Hän johdattaa meidät kolmen tunnin pituiselle maastoretkelle maisemiin, joissa on kuvattu Ilveskuiskaaja-elokuvaa. Hannu kertoo työstään ilvesten parissa ja kuinka se on johtanut elokuvaprojektiin ja kirjan julkaisuun. Retken päätteeksi on mahdollisuus ostaa Ilveskuiskaaja-elokuvan ohjaaja Juha Suonpään kirja Metsän kissa. Kirjan hinta on 35€, maksu käteisellä.

Bussi lähtee Mikonkadun tilausajopysäkiltä (os. Mikonkatu 19) klo 9.00. Kuljemme maastossa kolmen tunnin ajan. Paluumatkalle lähdemme klo 15. Pysähdymme tunnin ajon jälkeen omakustanteisen ruokailuun. Takaisin Helsingissä olemme n. klo 19.

Ota mukaan metsään sopivat jalkineet, säänmukainen vaatetus, evästä ja juomaa. Kamera ja kiikarit ovat aina hyödyllisiä retkellä.

Retken hinta on Helsyn ja muiden Suomen luonnonsuojeluliiton sekä Natur och Miljön jäsenyhdistysten jäsenille 40 euroa, muille 45 euroa. Hinta sis. bussikuljetuksen ja opastuksen maastossa. Retkelle on varattu 45 paikkaa. Tarkemmat maksuohjeet lähetämme mukaan mahtuneille.

Ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 27.3. klo 18 seuraavassa linkissä: https://helsy-lv.creamailer.fi/survey/jxqs8eur5fryi (linkki alkaa toimia 27.3. klo 18). Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 29.4. klo 9.

HUOM! Matkamme on avoin kaikille, mutta Helsyn jäsenet ovat etusijalla mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin voimme matkaan ottaa. Jäseneksi liittyminen kannattaa! Tutustu sen moniin etuihin ja liity joukkoomme: Suomen luonnonsuojeluliittoon eller i Natur och Miljö.

Oppainasi Helsystä ovat Juha Karsikas ja Matti Astevirta.

Lisätiedot: juha.karsikas(ät)icloud.com

Retkeä ennen voit katsoa Ilveskuiskaaja-elokuvan, joka on nähtävissä Yle Areenassa: https://areena.yle.fi/1-62789860

Tapahtumakuva Ilveskuiskaaja Hannu Rantalasta: Alexander Lembke