Sijainti: Pääsivu / Yhdistys / Yhdistys

Yhdistys

Suomen luonnonsuojeluliiton Oulun yhdistys on Suomen luonnonsuojeluliiton ja Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjois-Pohjanmaan piirin alainen paikallisyhdistys, jonka toimialueena on Oulun kaupunki.

Yhdistyksemme tavoitteena on:

• Lisätä luonnonharrastusta, luonnon tuntemusta ja sen arvostusta.
  • Edistää luonnon hyvinvointia ja monimuotoisuutta metsissä, soilla, vesistöissä ja kulttuurialueilla.
  • Pyrkiä kestävän kehityksen periaatteiden toteutumiseen mm. maa- ja metsätaloudessa, energian tuotannossa, liikenteessä sekä jätteiden tuottamisessa ja käsittelyssä.

Yhdessä voimme vaikuttaa asioihin luonnon puolesta! Tervetuloa mukaan toimintaan!

Kaupunkiluonto on oululaisten ulottuvilla joka päivä ja kaikkina vuodenaikoina. Kosketuksessa luontoon syntyy tärkeä osa identiteettiämme ja oululaisuuttamme.

Kiivaasti kasvavassa kaupungissamme rakennettu ympäristö valtaa pala palalta luontoympäristöjä. Ympäristön tila on jatkuvasti uhattuna ihmisen toiminnan takia. Kun luonto voi huonosti, on omakin hyvinvointimme uhattuna.

Suomen luonnonsuojeluliiton Oulun yhdistys, on oululaisen luonnon ja terveen, luonnonläheisen elinympäristön asialla. Yhdistykseemme kuuluu yli 800 jäsentä ja erilliseen Retkikerhoomme lähes 600 jäsentä.

Käymme luontoretkillä. Järjestämme kursseja ja yleisötilaisuuksia. Kerromme oululaisille luonnon- ja ympäristönsuojelusta. Kommentoimme viheralueiden ja metsien hoidon ja käytön suunnittelua, teemme aloitteita ja annamme lausuntoja. Keskustelemme ja neuvottelemme viranhaltijoiden ja päättäjien kanssa ympäristöongelmista. Valvomme ja tarkkailemme elinympäristön tilaa.

Kaupunkimme monipuolinen luonto, metsät, merenrannat, suot, joet, järvet, puistometsät ja monet muut oululaiset luontoympäristöt ovat varmasti tutustumisen ja huolenpidon arvoisia. Tule harrastamaan luontoa kanssamme. Tule mukaan monipuoliseen toimintaan paremman tulevaisuuden puolesta, luonnon- ja ympäristön parhaaksi.

Ota yhteyttä tai anna palautetta.

Kanssamme samalla asialla ovat mm:

Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjois-Pohjanmaan piiri ry

Luontoliiton Pohjois-Suomen piiri ry