Sijainti: Pääsivu / Retkikerho

Retkikerho

Suomen luonnonsuojeluliiton Oulun yhdistyksellä on aktiivinen retkikerho, jolla on lähes viikottaista toimintaa.

Retkikerho

Retkikerhossa matkaamme lähiluontokohteisiin useimmiten jalkaisin, polkupyörillä tai kimppakyydein henkilöautoilla. Pidemmillä retkillä käytämme myös julkisia kulkuneuvoja tai minibusseja. Retket ovat ilmaisia, lukuunottamatta matkakustannuksia ja kauemmaksi suuntautuvien retkien kustannuksia.

Retkikerhon jäsen voi lainata Retkikerholta retkivarusteita: mm. rinkka, retkikeitin, saappaat, kiikarit, kaukoputki, makuualusta, ...
Kysy varusteita palautelomakkeella

Retkikerhon jäsenet myös lainaavat toisilleen varusteitaan. Kysy varusteita retkikerholaisilta postituslistalla tai facebookissa

Ilmoittaudu retkille tällä lomakkeella tai puhelimitse 045 639 5311 (ellei toisin kerrota.) 

Retkikerho on luontoharrastajien yhteisö

Retkikerhossa voit harrastaa luontoa monipuolisesti. Retkeilemme ympäri vuoden, etupäässä lähiluonnossa, mutta myös kauempana Oulusta, joskus ulkomaillakin. Luonnon kokeminen on tärkeää. Vuodenajat, maisema, kaikenlaiset eliöt, tuuli, aurinko, sade ja kaikki lukemattomat hienovireiset luontoelementit ovat mieleenpainuvien luontoretkien aineksia.

Retkikerhossa on luontoharrastajia joka lähtöön, maankamaran kivien tuntijoista tähtitaivaan kummastelijoiden ja lähes kaikkeen tältä väliltä. Erityisesti kasvit ja eläimet tulevat retkillämme tutuiksi. Polkupyöräpaja, sukkapiiri sekä puutyöpiiri ovat esimerkkejä Retkikerho-yhteisömme muusta toiminnasta.

Retkikerhossa tapaat muita luontoharrastajia. Jos haluat retkelle, joka ei ole Retkikerhon ohjelmassa ja haluat retkikaverin, melko varmasti joku yli 600 retkikerholaisesta vastaa myöntävästi postituslistalle lähettämääsi viestiin.

Me toimimme ilman muodollisuuksia ja vetovastuita. Sinä voit retkikerholaisena, halusi ja mahdollisuuksiesi mukaan, tulla suunnittelemaan ja toteuttamaan Retkikerhon toimintaa.

Luonto on ilmainen ja niin on lähes kaikki toimintamme. Kun joskus tarvitsemme toimintavaroja, saamme niitä emoyhteisöltämme, Oulun luonnonsuojeluyhdistykseltä (OLSY) tai lahjoituksina ja omana varainkeruuna.

Lämpimästi ja luonnollisesti Tervetuloa Retkikerhoon! Liity mukaan tilaamalla uutiskirje tästä tai alla olevan ohjeen mukaan.

Yhteydenpitoa varten retkikerholaisilla on käytössä

- jasenlista (postituslista). Liity listalle tai eroa listalta - lähetä viesti: retkikerho@retkikerho.fi
- Retkikerhon Facebook

Huom! Jäsenlista on tarkoitettu vain retkistä ja luontoharrastuksesta viestimiseen. Retkikerholaiset eivät halua jäsenlistalleen tavaroiden ja palveluiden myyntiviestejä tai poliittisia kannanottoja. Jäsenlistalle voi liittyä infosivulta. Jos haluat erota jäsenlistalta tai muuttaa asetuksiasi käy tilaussivulla

Salasana asetustesi muuttamiseksi tai jäsenlistalta erotaksesi on postitettu sinulle, kun liityit listalle sekä sen jälkeen kuukausittain. Salasanan voi myös tilata asetussivulla olevasta painikkeesta.

« maaliskuu 2018 »
maaliskuu
matiketopelasu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031