Sijainti: Pääsivu

Suomen luonnonsuojeluliiton Jyväskylän seudun yhdistys ry


Tervetuloa JYSYn sivuille!

 
Näiltä sivuilta saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja luonnonsuojeluaiheista. Voit myös lukea jäsenkirjeitä, matkakertomuksia ja kannanottoja, tutkia kiinnostavia linkkejä, lukea arjen ekovinkeistä ja löytää hauskaa tekemistä luontonurkasta sekä etsiä ideoita lähiluonnossa liikkumiseen ja retkeilyyn. Sivuiltamme löydät myös yhdistyksen yhteystiedot.

JYSY toimii täysin vapaaehtoisvoimin. Kaikki ovat tervetulleita mukaan toimintaan, vaikka vain yhden retken tai tapahtuman ajaksi. Toteutamme luonnonsuojelua Jyväskylän alueella monin eri tavoin. Seuraamme maankäyttöä ja annamme lausuntoja mm. kaavoituksesta ja muista hankkeista, jotka vaarantavat luonto- ja virkistysarvoja. Lisäksi järjestämme retkiä, talkoita, yleisötilaisuuksia ja muita tapahtumia. Voit osallistua oman mielenkiintosi ja mahdollisuuksiesi mukaan.

Luonnonsuojelu yhdistää kaikkia, jotka ovat huolissaan maapallon tulevaisuudesta, oman lähiympäristönsä tilasta tai jonkin yksittäisen lajin säilymisestä. Luonnonsuojelu käsittelee isoja kysymyksiä, mutta niihin voi tarttua pienin teoin.

Sinun ei tarvitse olla yhdistyksemme jäsen toimiaksesi luonnon puolesta. Onko sinulta / ryhmältäsi jäänyt tekemättä jokin tapahtuma tai pienimuotoinen kampanja paremman maailman puolesta siksi, että et ole saanut tukea tai kavereita siihen? Tai et ole löytänyt väylää tapahtumallesi? Me haluamme auttaa. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule toteuttamaan ja ideoimaan luonnonsuojelua meidän kanssamme.

Tervetuloa mukaan!

ps. Löydät meidät myös Facebookista.


Rekisteriseloste


 

 

 

« elokuu 2018 »
elokuu
matiketopelasu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031