Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Yhdistyksemme päätoimialue on Nurmijärvi. Jäsenmäärämme on yli 200. Yhdistys on Suomen luonnonsuojeluliiton ja Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piirin jäsen.

Jäseneksi liittyminen

Jäsenyyshakemuksen voit tehdä Suomen luonnonsuojeluliiton nettisivuilla osoitteessa http://www.sll.fi/liity. Suomen luonnonsuojeluliiton jäseneksi liittymällä liityt samalla oman paikallisyhdistyksesi jäseneksi. Jäsenmaksu on 35 euroa vuodessa.

Perhejäseneksi voi liittyä vuosijäsenen kanssa samassa taloudessa asuva. Perhejäsenen jäsenedut ovat muutoin samat kuin vuosijäsenellä, mutta talouteen postitetaan vain yksi Luonnonsuojelija-lehti. Perhejäsenen jäsenmaksu on 15 euroa vuodessa.

Opiskelijajäsenä liityt sekä Luonnonsuojeluliiton että Luonto-Liiton jäseneksi, ja saat molempien järjestöjen jäsenedut ja jäsenlehdet. Opiskelijajäsenen on oltava yli 18-vuotias päätoiminen opiskelija ja ilmoitettava jäseneksi liittymisen yhteydessä oppilaitoksensa nimi ja paikkakunta. Opiskelijajäsenen jäsenmaksu on 28 euroa vuodessa.

Jäsenedut

  • Luonnonsuojelija-lehti neljä kertaa vuodessa.
  • Voit tilata sähköpostiisi noin kerran kuussa ilmestyvän uutiskirjeen
  • Suomen Luonto-lehti jäsenhintaan
  • Luontokaupassa 10 % alennus tuotteista
  • Suomen Hostellijärjestön kotimaan hostellit: 10 % alennus/vrk normaalista majoitushinnasta sekä 5 euron alennuksen kansainvälisestä hostellikortista.
  • Opiskelijajäsenet saavat lisäksi Nuorten luonto -jäsenlehden neljä kertaa vuodessa.

Luonnonsuojeluliiton sivuilta löydät myös yksityiskohtaiset tiedot jäseneduista.

Jäsentietojen ajan tasalla pito

Luonnonsuojeluliiton jäsenten käytössä on sähköinen jäsenpalvelu. Siellä pääset itse muuttamaan yhteystietosi ja hallitsemaan markkinointilupia. Päivitä palveluun sähköpostiosoitteesi, niin et jää ilman tietoa Luonnonsuojeluliiton toiminnasta ja retkistä! Sähköinen jäsenpalvelu toimii verkossa osoitteessa rekisteri.sll.fi/jasentiedot. Kirjautumista varten tarvitset sen sähköpostiosoitteen, jonka olet ilmoittanut aiemmin jäsenpalveluun. Salasanaa et tarvitse, äläkä kajoa salasana-ruudussa oleviin pisteisiin. Jos kirjautuminen ei onnistu, kertoo se siitä, ettei jäsenpalvelussa ole sinulle toimivaa sähköpostiosoitetta. Ilmoita sähköpostiosoitteesi jäsenpalveluun jasenasiat@sll.fi ja kokeile uudelleen, kun olet saanut kuittauksen viestiisi.

Yhteystiedot on hyvä tarkistaa, jotta saat Nurmijärven Luonnon viestit, Luonnonsuojelija-lehden, Suomen luonnonsuojeluliiton jäsenkirjeet ja muut viestit perille ja siinä muodossa, missä haluat.