Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Lähialueen vähemmän tunnettuja luontokohteita

Keijo West viittoilee Vaaksinjärvelle

Nyt kun tunnetuimmat paikalliset luontokohteet ovat täyttyneet kulkijoista ja turhia kanssakäymisiä tulisi välttää, ei kannata hakeutua kaikkien tuntemiin suosikkikohteisiin. Nurmijärven Ladun ja Polun retkeilyjaoston vetäjä Keijo West tuo esiin vähemmän tunnettuja luontokohteita Nurmijärven lisäksi naapurikuntienkin puolella. Yksityisiä pihoja on kunnioitettava ja autojen pysäköinnistä on huolehdittava niin, että esimerkiksi maanviljelyskoneiden kanssa kulkeminen pelloille ei esty. Nurmijärven Luonnon varapuheenjohtaja Jouni Lepistö muistuttaa luonnossa liikkujia siitä ettei luontoa saa roskata ja että linnuille on annettava pesintärauha.

Lue Nurmijärven Uutisista artikkeli ”Lähialueelta löytyy myös korona-ajalle hyviä kohteita” (NU 22.4.2020 s. 14-15)