Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Mäntsälän yhdistys

Mäntsälä
Navigaatio päälle/pois

Sandberginpellon talkoot 12.8.2023

harava nojaa pöytään. Takana Sandberginpellon perinnebiotooppi.

Kiinnostaako perinnemaisemat, talkoilu, perhoset ja kasvit? Jos vastasit johonkin kyllä, tämä on sinua varten.

Maakunnallisesti arvokkaan perinnebiotoopin, Sandberginpellon, talkoot ovat lauantaina 12.8.2023. 

Voit olla vanha konkari, tai et ole koskaan ollut talkoissa tai hoitanut perinnemaisemaa – kaikki ovat yhtä tervetulleita, sillä jokainen meistä on joskus aloittanut opettelun. Opastamme kyllä tehtäviin, tule siis klo 9 paikalle.

Saappaat tai muut varrelliset kengät ovat hyvät, sillä pellolla on kyykäärmeitä. Tarpeen on myös päähine, erityisesti aurinkoisella säällä. Jos haluat käteen sopivat työhanskat, ota omat mukaan. Yhdistykselläkin on hanskoja tarjolla, mutta emme voi luvat niiden olevan sopivan kokoisia.

Talkoolaisille on tarjolla ruokailu. Tämän vuoksi ilmoittautuminen viimeistään keskiviikkona 9.8. Kerrothan ilmoittautuessasi mikäli sinulla on erityisruokavalio.

Sandberginpelto on osa Ohkolanjokilaakson luonnonsuojelualuetta ja Mäntsälän luonnonsuojeluyhdistys ry hoitaa sitä Metsähallituksen Rannikon luontopalveluiden kanssa tehdyn Kummikohde-sopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja talkoista antaa Riitta, puh: 040 7215 615

Tervetuloa!