Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri Tampereen yhdistys

Tampere
Navigaatio päälle/pois

Tapahtumiimme osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä yhdistyksessä ja toimintamme on pääsääntöisesti ilmaista ihan kaikille. Tule mukaan!

Erityisesti toimintaryhmien tiedotus ja keskustelu keskittyy sähköpostilistoille. Monista tapahtumista tulee myös tieto nettisivuille ja Facebookiin. Liittyäksesi sähköpostilistoille lähetä tyhjä sähköpostiviesti alla oleviin osoitteisiin. (Huom. Osoitteissa klassinen roskapostin estokeino, joten vaihda [ät ] oikeaksi ja poista välilyönnit):

Talkooryhmä: talkoot-slltampere+subscribe [ät] googlegroups.com

Talkooryhmän sähköpostilistalla tiedotetaan yhdistyksen järjestämistä talkoista mukaan lukien roskaryhmän roskatalkoista, luonnonhoitoryhmän vieraslaji- ja perinnebiotooppien hoitotalkoista. Ennallistamisryhmän talkoista, kuten suotalkoista, tiedotetaan ensisijaisesti sen omalla listalla. Ennallistamisryhmän kohdalla kyse ei ole vain tiedotuslistasta, joten liittymisen ohjeet löytyvät Ennallistamisryhmän sivuilta.

Vapaaehtoislista: vapaaehtoislista-slltampere+subscribe [ät] googlegroups.com

Vapaaehtoislistalla etsitään vapaaehtoisia yhdistyksen toimintaan tai tapahtumiin. Tehtäviä voivat olla esimerkiksi kuljetusapu, yhdistyksen toimintaa esittelevän pöydän tai kahvion pitäminen erilaisissa tapahtumissa tai yhdistyksen viestinään osallistuminen kirjoittamalla, valokuvaamalla tai piirtämällä.

Maankäyttö ja vaikuttaminen: kaavoitus-slltampere+subscribe ät googlegroups.com

Kaavoituslistalla tiedotetaan ajankohtaisista maankäyttöön liittyvistä kommentti- ja lausuntopyynnöistä, sekä yhdistyksen kannanotoista.

Retkiryhmään liittyminen tapahtuu lomakkeella (Saat sähköpostin, jossa sinun tulee valita ”Liity tähän ryhmään”/”Join this group” ja listan hallinnoija lisää sinut listalle.)

Retkiryhmän sähköpostilistalla tiedotetaan tulevista retkistä sekä retkeilyilloista.

Yhteystiedot