Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri

Pirkanmaa
Navigaatio päälle/pois

Ainutlaatuinen luontomme kaipaa puolustajia tulevaisuudessakin. Tekemällä testamentin Suomen Luonnonsuojeluliiton Pirkanmaan piirille autat turvaamaan lähiluontomme tuleville sukupolville. Jokainen lahjoitus, pienikin, on yhtä arvokas. Yleishyödylliselle järjestölle tehtävät testamenttilahjoitukset ovat verovapaita.

Testamentilla varmistat, että omaisuutesi periytyy juuri Sinun tahtosi mukaisesti.

Koskaan ei ole liian aikaista tehdä testamenttia, eikä sen tekeminen ole vaikeaa. Se pitää kuitenkin tehdä huolellisesti ja kirjallisesti. Voit tutustua Suomen luonnonsuojeluliiton ohjeisiin. Suosittelemme tutustumaan myös Hyvä testamentti -kampanjaan, josta voit kysellä maksutta neuvoja lakiasioihin liittyen.  Kampanjassa on mukana yleishyödyllistä yhteisöjä, jotka ovat Vastuullinen Lahjoittaminen VaLa ry:n jäseniä. Myös Suomen luonnonsuojeluliitto on mukana Hyvä testamentti -kampanjassa.

Omaisuutta voi testamentata Suomen luonnonsuojeluliitolle, mutta Luonnonsuojeluliitto ei voi auttaa testamentin teossa. Alkuperäistä testamenttia ei myöskään koskaan kannata meille lähettää.

Pienistä puroista syntyy virta ja voit testamentata juuri itsellesi sopivan summan pirkanmaalaisen luonnon hyväksi.

Ilman testamenttia omaisuutesi jaetaan perimysjärjestyksessä joko perillisille (puoliso, lapset tai sisarukset) tai heidän puuttuessaan valtiolle. Pirkanmaan piirille osoitetulla testamentilla ilmaiset tahtosi suojella paikallista luontoa.