Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri Ylä-Satakunnan yhdistys

Ylä-Satakunta
Navigaatio päälle/pois

Haluaisitko olla osa Suomen luonnonsuojeluliiton Norppajengiä? Me täällä Ysyssä olemme SLL:n paikallisväkeä. Kannattaa tulla mukaan, jos ajattelet, että haluat toimia luonnon puolesta, oppia silloin tällöin jotain uutta, harrastaa, vaikuttaa ja löytää samanhenkistä porukkaa.
Liittymisen yhteydessä voit valita, minkä paikallisyhdistyksen jäseneksi haluat samalla liittyä. Voit valita yhdistyksen kotipaikkakuntasi mukaan, jolloin osoitetietojen perusteella tulet automaattisesti liitetyksi kotipaikkakuntasi tai sitä lähimpänä olevaan paikallisyhdistykseen. Voit myös valita yhdistyksen sen perustella, missä vietät vapaa-aikaa tai asut vapaa-aikana.
Olet lämpimästi tervetullut! Toivomme, että olet yhteydessä ja tulet mukaan juuri sellaisin tavoin kuin itsellesi ja läheisillesi sopii.

Liiitymislinkki tästä vie Suomen Luonnonsuojeluliiton sivulle ja pois Ysyn sivulta. Liittymislomake löytyy ko. liittymissivua  alaspäin vierittäen. Paikallisyhdistykseksi kannattaa siis merkitä Ylä-Satakunnan ympäristöyhdistys ry. Ysyn sivuston etusivulla on yhteystiedot myös yhteydenottoa varten! Lähetä postia tai soita!

Ylä-Satakunnan ympäristöyhdistys ry logo