Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Pohjanmaan piiri Oulun yhdistys

Oulu
Navigaatio päälle/pois

Loppulan luontokahvila aukeaa pian jälleen

Yhdistyksemme on vuokrannut Oulun kaupungilta Loppulan vanhan metsänvartijatalon Sanginjoen ulkometsän kupeessa tarkoituksenaan parantaa Sanginjoen ulkometsän virkistyskäyttäjille tarjolla olevia palveluita. Luontokahvilamme palvelee kävijöitä viikonloppuisin klo 12-17 kesäkuun alusta syyskuun loppuun.

Loppulan vanha metsänvartijatalo
Loppulan vanha metsänvartijatalo

Talon sisällä on valokuvanäyttely Sanginjoen luonnosta. Idylliseen piha-alueeseen saa tutustua vapaasti ja myös lapsille on luontoaiheisia tehtäviä ja puuhaa tarjolla. Talon yläkerrassa on kirpputori. Sanginjoen retkeilyreitit ja Lemmenpolun kalastuspaikka ovat kävelymatkan päässä.

Tervetuloa!