Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Pohjanmaan piiri Oulun yhdistys

Oulu
Navigaatio päälle/pois

Syyskokous 2018 käsitteli kiertotaloutta

Kierrätys, tavaroiden jakaminen ja lainaaminen omistamisen sijaan, hiilineutraalius, kulutuksen vähentäminen – siinä teemoja keskiviikolta! Kaikki ne tähtäävät kestävämpään tulevaisuuteen.
Pidimme keskiviikkona 31.10. Kiertotalous tutuksi -teemaillan sekä yhdistyksen syyskokouksen. Ensin tutustuimme mielenkiintoisten alustusten pohjalta kiertotalouteen, joka on siis paljon muutakin kuin kierrättämistä! Pohjois-Iin kyläyhdistyksen, Kiertokaaren ja Luonto-Liiton puhujat kertoivat faktaa sekä käytännön esimerkkejä ja vinkkejä kestävämpiin ratkaisuihin, joita voi toteuttaa niin arjessa kuin päätöksenteossa.
Syyskokouksessa hyväksyimme mm. toimintasuunnitelman tulevalle vuodelle. Haluamme toivottaa tervetulleeksi juuri Sinut tekemään yhdessä vaikuttavaa työtä oululaisten ihmisten ja luonnon hyvinvoinnin puolesta – tunniksi, viikoksi, kesäksi – tavalla, joka Sinulle parhaiten sopii! Samalla toimimme myös suuremmassa mittakaavassa ja viemme kestävien elämäntapojen viestiä myös eteenpäin: omille läheisillemme, asuinalueellemme, kunnan päättäjille sekä vielä kauemmas. Valinnoillamme on vaikutuksia myös toiselle puolelle maapalloa.
Tässä norppajengissä tekeminen on tehokasta, voimaannuttavaa sekä hauskaa! Toivo paremmasta tulevaisuudesta vie meitä eteenpäin.
Tutustu meihin toimintasuunnitelmaamme lukien, kotisivujamme selaillen (jotka saavat uuden ilmeen vielä tänä vuonna) tai Facebookin uutisvirtaa vieritellen. Tule paikan päälle tapahtumiin juttelemaan tai ota yhteyttä.