Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Keski-Suomen piiri Jyväskylän seudun yhdistys

Jyväskylä
Navigaatio päälle/pois

Kesän jät­ti­pal­sa­mi­tal­koot käynnistyvät

VieKas LIFE -hankkeen jättipalsamitalkoissa tehdään myös tänä kesänä äärimmäisen merkityksellistä luonnonsuojelutyötä. Talkoissa vaalitaan yhdessä Suomen luonnon monimuotoisuutta kitkemällä haitallista vieraskasvilajia, jättipalsamia. Tervetuloa mukaan talkoisiin!

Jättipalsamitalkoisiin tarvitset mukaan kumisaappaat tai muut vettä pitävät kengät. Pitkähihainen ja -lahkeinen vaatetus antaa suojaa puskassa. Hanke tarjoaa kitkijöille puutarhahanskat. Tarjolla on myös juotavaa ja pientä evästä.

Talkoilla on varovainen säävaraus – jättipalsamia kitketään vähän reippaammassakin sateessa, mutta vaarallisen myrskyn sattuessa talkoot perutaan. Peruutuksista ilmoitetaan Suomen luonnonsuojeluliiton Keski-Suomen piirin Facebook-sivulla.

Voit tulla mukaan niin pitkäksi tai lyhyeksi aikaa, kuin haluat. Kaikki talkoot ja niiden ajankohdat löydät Suomen luonnonsuojeluliiton Keski-Suomen piirin verkkosivuilta.