Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Hämeen piiri Hämeenlinnan seudun yhdistys

Hämeenlinnan seutu
Navigaatio päälle/pois

2. lupiinitalkoot Sairionrannassa

Huom! Päivämäärää tarkennettu. Hämeenlinnan seudun luonnonsuojeluyhdistys järjestää kesän toiset lupiinin kitkemistalkoot Sairionrannassa maanantaina 27.6. klo 17-20. Aloituspaikka Vaneritehtaantien tasoristeyksen kohdalla. Ota mukaan omat työhanskat ja vesipullo. Työvälineet saamme lainaan kaupungin puisto-osastolta.

Ilmoitathan tulostasi osoitteseen ina.rosberg@sll.fi, jotta osaamme varata tarpeeksi välineitä. Talkoisiin voi osallistua myös ilman ilmoittautumista.

Lupiinia poistetaan käsin kitkemällä ja kaivamalla juurineen. Näyttävä komealupiini on haitallinen vieraslaji, joka valtaa ja rehevöittää perinteisten niittykasvien kasvupaikkoja. Se on kuitenkin pölyttäjäpörriäisille hyödytön kasvi.

Tee luontoteko, tule talkoisiin. Tervetuloa!