Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Hämeen piiri

Etelä-Häme
Navigaatio päälle/pois

Uutuus! Järjestämme ensimmäistä kertaa perheiden luontoleirin Enonsaaressa pe-su 14.-16.6. Leiri alkaa perjantai-iltana ja päättyy sunnuntaina puoliltapäivin.

Perheleirille voivat osallistua kaikenikäiset ja kaikennäköiset perheet. Viikonloppuleirin aikana retkeilemme Enonsaaren luontopolulla, tutkimme luontoa, nautimme keskusteluista ja vietämme leppoisaa kesäviikonloppua ihanassa saaressa. Leirillä majoitutaan mökissä tai perheen omassa teltassa. Ruokailuista vastaa ravintola Siesta maukkailla kasvisruuilla.

Perheleirin ohjelma on suunniteltu alle kouluikäisille, alakoululaisille ja heidän huoltajilleen. Leirialueella pystyy pääosin liikkumaan isopyöräisten lastenrattaiden kanssa. Leirin aikana liikumme maastossa myös poluilla, jotka eivät valitettavasti sovellu lastenrattailla tai pyörätuolilla kuljettaviksi. Leirialueella on esteetön wc, vauvanhoitopaikka, pyykkikone ja koodilukollinen jääkaappi leiriläisten käytössä. Pesumahdollisuutena on sauna, suihkut ja uimaranta. Alle 3-vuotiaille lapsille ei valmisteta erikseen omaa ruokaa, joten varaathan tarvittaessa vauvalle ja taaperolle omaa ruokaa mukaan.

Leirin hinta aikuisilta on 40e/80e (SLL:n tai Luonto-Liiton jäsen/ei jäsen), 3-18v. lapsilta 20e/40e ja alle 3v lapset osallistuvat ilmaiseksi. Leirimaksu sisältää kuljetuksen Lahden satamasta Enonsaareen, ylläpidon, leiriohjelman ja vakuutuksen (0-70-vuotiaille). Leirille otetaan 40 henkeä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu leirille tästä linkistä: https://q.surveypal.com/Perheleiri-Enonsaari-2024

Yhteistyössä Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiiri, Luontokoulu Kaisla, Luontoliitto Häme, Painovoima ry ja Salpausselän luonnonystävät.