Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Hämeen piiri

Etelä-Häme
Navigaatio päälle/pois

Leppoisaa loppukesän tunnelmointia ja tehokasta toimintaa luonnon helmassa – loppukesän perheleiri Mallinkaistenjärvellä kutsuu!

Järjestämme perheiden luontoleirin Mallinkaistenjärven leirikeskuksessa pe-su 23.-25.8. Leiri pidetään kesän ja syksyn nivelkohdassa, jolloin ilmassa on vielä kesän kaikuja mutta syksyn luontotouhutkin jo kutsuvat. Viikonlopun aikana tutkimme luontoa, retkeilemme Mallinkaistenjärven ympäristössä, askartelemme, taiteilemme ja nautimme mukavasta yhdessäolosta. Leirillä majoitutaan tilavissa huoneissa tai omassa teltassa. Oma leirikokki valmistaa maistuvat kasvisruuat.

Leirin hinta aikuisilta on 40e/80e (SLL:n tai Luonto-Liiton jäsen/ei jäsen), 3-18v. lapsilta 20e/40e ja alle 3v lapset osallistuvat ilmaiseksi. Leirimaksu sisältää ylläpidon, leiriohjelman ja vakuutuksen (0-70-vuotiaille).

Perheleirille voivat osallistua kaikenikäiset ja kaikennäköiset perheet. Leirille otetaan 30 henkeä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu leirille tästä linkistä: https://q.surveypal.com/Perheleiri-Mallinkainen-2024

Yhteistyössä Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiiri, Janakkalan Luonto ja Ympäristö, Luontokoulu Ilves ja Luontoliitto Häme.