Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Hämeen piiri

Etelä-Häme
Navigaatio päälle/pois

Pien­ve­si­kam­pan­jan kysely on avattu

Lähde latvoilta liikkeelle-pienvesikampanjan kyselylomake on nyt avattu!

Lähde latvoilta liikkeelle on Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiirin kampanja, jolla lisätään tietoisuutta pienvesistä ja nostetaan niiden arvostusta. Kampanjan tavoitteena on paikallistaa tuntemattomia pienvesistöjä sekä kerätä pienvesien nimistöä, muistoja ja tarinoita Hämeen alueen pienvesistä: lähteistä, puroista, noroista ja lammista. Kampanja on käynnissä vuoden 2024 ajan.

Kyselylomakkeella voit kertoa meille tutuista pienvesistäsi. Toivomme erityisesti tietoa aiemmin tuntemattomista pienvesistöistä sekä pienvesien nimistöstä. Kyselylomakkeen löydät täältä: https://q.surveypal.com/Lahde-latvoilta-liikkeelle

Kampanjassa tehdään yhteistyötä Suomen vesistösäätiön ja Hämeen ely-keskuksen kanssa. Kyselyn vastaukset luovutetaan Suomen vesistösäätiön Sua lähde kaunis katselen -hankkeen aineistoksi sekä Hämeen ely-keskuksen luonnonvarayksikön lähdekartoituksen käyttöön.

Tavoitteemme on, ettei yksikään pienvesielinympäristö jäisi enää huomaamatta tai tuhoutuisi vahingossa tai piittaamattomuuden takia. Auta meitä ja jaa omat tietosi ja tarinasi pienvesien puolustajien käyttöön. Kiitos panoksestasi!