Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri Salon yhdistys

Salo
Navigaatio päälle/pois

Yhdistyksen toiminta perustuu vapaaehtoiseen luonnon- ja ympäristönsuojelutyöhön. Yhdistys järjestää erilaisia kaikille avoimia ja monesti täysin maksuttomia luentoja, näyttelyitä ja retkiä. Vuosittain odotettavissa ovat ainakin kevätlintuilta, kesälaulajaretki, luonnonkukkienpäivän retki, sieninäyttely ja lepakkoilta. Luentoja taas järjestetään ajankohtaisten teemojen ja yleisön toiveiden mukaan. Perinteisen klassisen luonnonsuojelun alalla Ssly valmistaa linnun- ja lepakonpönttöjä sekä siilin talvehtimispesiä hallitustalkoin, pitää yllä suurta lintujentalviruokintapaikkaa Salon Vuohensaaressa ja antaa lausuntoja sekä kannanottoja. Toisinaan toimintaa värittävät myös hankkeet, tapahtumat, talkoot ja yhteistyö muiden paikallisten toimijoiden kanssa. Mukaan voivat tulla kaikki luonnosta kiinnostuneet!

Pönttöelämää! -tempaus

Pönttöelämää -tarinoita

Pönttömyynti

SusiAita -hanke

Suomen luonnonsuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri käynnisti toukokuussa 2016 lopulta toukokuun loppuun 2017 asti kestäneen SusiAita-hankkeen.…

Lue lisää

Aiemmat tapahtumat

Millaisia ovat Ssly:n tapahtumat ja tilaisuudet? Tästä pääset jyvälle joistakin menneiden vuosien tunnelmista ja toiminnoista.

Lue lisää

Toimintasuunnitelma

Toimintakertomus