Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Satakunnan piiri Porin yhdistys

Pori
Navigaatio päälle/pois

Vuosikokouksen 2020 valinnat

Jaana Mälkki uudeksi puheenjohtajaksi

Suomen Luonnonsuojeluliitto Pori ry valitsi 2. maaliskuuta 2020 pidetyssä vuosikokouksessa uudeksi puheenjohtajakseen Jaana Mälkin. Puheenjohtaja ja muu hallitus valittiin näin toimintavuodeksi 2020. Toimintavuosi päättyy seuraavassa helmi-maaliskuussa vuonna 2021 pidettävässä vuosikokouksessa.

Uusi puheenjohtaja Jaana Mälkki on innokas luonnon puolestapuhuja. Hän harrastaa luontoa, mutta myös toimii luontomatkailuyrittäjänä sekä opiskelee luontokartoittajaksi.  Yhdistyksen toiminnassa hän haluaa nostaa keskiöön ympäristövaikuttamisen, ympäristövalistuksen sekä luontotapahtumat ja -retket.

Yhdistystä johti vuosikokoukseen asti varapuheenjohtaja Janne Lampolahti elokuusta 2019 lähtien, kun arvostettu pitkäaikainen yhdistyksen puheejohtaja Hannes Tiira menehtyi sairaskohtaukseen 19. elokuuta. Vuosikokouksen puheenjohtajana toimi Tapio Meri.

Hallituksen jäseniksi yhdistykseen valittiin Keijo Forsberg (uusi), Ismo Ilén, Virpi Heljala, Jaana Korkiamäki-Villanen, Janne Lampolahti ja Tiina Toivonen (uusi).

Satakunnan museoon kokoontui runsas joukko kuulemaan Esko Inbergin siiliesitelmää ja valitsemaan yhdistykselle uuden hallituksen.