Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Keski-Suomen piiri Jyväskylän seudun yhdistys

Jyväskylä
Navigaatio päälle/pois

Nokkonen taipuu moneen. Tämä resepti on keittiömestari Sami Tallbergin käsialaa.

Ainekset:

2 l nokkosenlehtiä
1 l rypsiöljyä
1/2 rkl hienoa merisuolaa

Valmistus:

Lämmitä öljy kattilassa 180-asteiseksi. Friteeraa nokkosenlehdet muutama kerrallaan rapeiksi niin, että väri säilyy vihreänä. Lehti muuttuu läpikuultavaksi, muttei ruskistu. Nosta lehdet reikäkauhalla talouspaperille, jotta ylimääräinen rasva imeytyy ja lehdistä tulee rapeita. Mausta suolalla ja nauti.

Löydä lisää villivihannes-reseptejä Suomen Luonnon sovelluksesta.