Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Keski-Suomen piiri Jyväskylän seudun yhdistys

Jyväskylä
Navigaatio päälle/pois

Kannattava ja luon­to­ys­tä­väl­li­nen metsänhoito muuttuvassa ilmastossa -tapahtuma nähtävissä tallenteena

Suomen luonnonsuojeluliiton Keski-Suomen piiri järjesti torstaina 9.11. erittäin mielenkiintoisen ja ajankohtaisen tapahtuman Kannattava ja luontoystävällinen metsänhoito muuttuvassa ilmastossa Äänekoskella. Tapahtuman tallenne on nyt nähtävissä YouTubessa, joten mikäli et päässyt paikan päälle, on nyt erinomainen tilaisuus nähdä, mitä sanottavaa Panu Halmeella, Pekka Lehmosella ja Jarmo Laitisella oli monimuotoisemmasta metsänhoidosta. Mukana myös legendaarinen kanisteridemonstraatio eri ikäisten puiden hiilensidonnasta.

Katso tallenne YouTubessa tästä.