Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Keski-Suomen piiri Jyväskylän seudun yhdistys

Jyväskylä
Navigaatio päälle/pois

Rauhallista joulua kaikille luon­non­suo­je­li­joil­le!

Luonnonsuojelun kannalta vuosi päättyy positiivisissa merkeissä, sillä YK:n luontokokouksessa tehtiin historiaa ja maailman valtiot sopivat luontokadon pysäyttämisestä ja luonnon tilan vahvistamisesta vuoteen 2030 mennessä. Nyt kaikki on kiinni siitä, saadaanko sovitut asiat toteutumaan käytännössä. Tämän puolesta myös meidän yhdistyksemme tekee työtä myös jatkossa!

Kiitos siis teille kaikille tästä vuodesta. Jatketaan tulevana vuonna entistä voimakkaampina! Suomalaista luontoa ei ole missään muualla.

P.S. Jos haluat antaa joululahjan suomalaiselle luonnolle, onnistuu se täällä: https://www.sll.fi/tule-mukaan/lahjoita/#kertalahjoittaminen. Jos olet metsänomistaja, muista myös Luonnonperintösäätiö ja anna lahjaksi pala ikimetsää ja turvapaikkoja eläimille: https://luonnonperintosaatio.fi/.

Juhlitaan yhdessä ympäristöystävällisesti ja aina luontoa arvostaen.