Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Keski-Suomen piiri Jyväskylän seudun yhdistys

Jyväskylä
Navigaatio päälle/pois

Jäsen, tule metsän varjelijaksi!

Jyväskylän kaupungin metsäohjelma on aikoinaan hyväksytty laajan osallistamisen pohjalta, jossa myös yhdistyksemme oli mukana, ja metsäohjelman tavoitteet ovat hienot. Myöhemmin JYSY on kuitenkin kritisoinut joiltakin osin ohjelman pohjalta tehtyjä metsäsuunnitelmia mm. Laajavuoressa. Lisäksi on havaittu puutteita esimerkiksi kirjattujen luonnon monimuotoisuuden tavoitteiden toteutumisessa maastossa puunkorjuun yhteydessä.

Jos olet kiinnostunut havainnoimaan metsäohjelman toteutumista jossakin sinulle tutussa kohteessa, ota yhteyttä osoitteeseen jyvaskyla@sll.fi tai varapuheenjohtajaamme Heikki Susiluomaan (heikki.susiluoma@ekoportti.fi, p. 040 5504944).

Pidetään yhdessä huolta siitä, että metsäohjelma toteutuu myös käytännössä suunnitellulla tavalla!