Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjanmaan piiri Etelä-Pohjanmaan yhdistys

Etelä-Pohjanmaa
Navigaatio päälle/pois

Vielä ehdit osallistua hyön­teis­ho­tel­li­ki­saan

Osallistu kisaan lähettämällä kuva rakentamastasi luomuksesta ennen 31.8.2020.

Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistyksen hyönteishotellikisa on käynnissä vielä pari viikkoa!

Rakenna viihtyisä koti puutarhasi pölyttäjille hyödyntämällä kotoa ja luonnosta löytyviä materiaaleja. Kilpailuraati palkitsee kekseliäimmän ja hienoimman hyönteishotellin Suomen Luonto -lehden vuosikerralla ja lisäksi toinen vuosikerta arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

Osallistu kisaan lähettämällä kuva rakentamastasi hotellista Facebookissa Etelä-Pohjanmaan luonnonsuojeluyhdistyksen sivuilla messenger-viestinä, lähettämällä kuva sähköpostiin nelli.nenonen(at)outlook.com tai tägäämällä Instagramiin lisäämäsi kuva #ephyönteishotelli (Huomioi, että sivusi tulee olla julkinen, jos osallistut Instagramin kautta.). Osallistut kilpailuun lähettämällä kuvasi ennen 31.8.2020.