Sijainti: Pääsivu

Tervetuloa Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjanmaan piirin sivuille!

Panoraamasuo.jpgLuonnonsuojeluliiton Pohjanmaan piirin muodostavat sen 15 paikallisyhdistystä. Piiri edistää paikallista luonnon- ja ympäristönsuojelua yhdessä yhdistystensä kanssa järjestämällä talkoita, antamalla suosituksia maankäytöstä ja valvomalla kaavoitusta. Piirin toiminnasta vastaa vapaaehtoisista koostuva hallitus yhdessä työntekijöiden kanssa.

 

Kaikki toiminnastamme kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan retkille, talkoisiin ja tapahtumiin sekä ideoimaan ja järjestämään itselleen mieluista toimintaa. Vapaaehtoistyöpanoksesi on meille tärkeä!

Voit tukea työtämme lähiluontosi hyväksi myös liittymällä Luonnonsuojeluliiton jäseneksi. 

AJANKOHTAISTA: SuoMaa-hanke

 

Suomenselän ja Maanselän alue muodostaa vaelluskäytävän idän ja lännen välille, jota lajit ovat käyttäneet ammoisista ajoista. Tämän arvokkaan ekologisen yhteyden turvaamisessa Pohjanmailla on iso rooli. Valtakunnallinen Suomenselkä-Maanselkä- eli SuoMaa-hanke edistää alueen suojelutasoa, suojelualueiden kytkeytyneisyyttä, lajiston tilaa ja pyrkii ehkäisemään salametsästystä.

Pohjanmaan piirin alueella tullaan toteuttamaan SuoMaa-hankkeen nimissä retkiä ja ennallistamistalkoita, joista lisää ajankohtien varmistuttua. Osallistu sinäkin Suomenselän ja Maanselän suojeluun tulemalla talkoisiin tai tekemällä lahjoitus alla olevasta linkistä.

SuoMaaLogo SuoMaaLahjoitus

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Tapahtumat
Miljoona linnunpönttöä kirjastossa! En miljon fågelholkar på biblioteket! 01.02.2017 15:00 - 19:00 — pin Vaasan pääkirjaston Essee, 1. krs
Sukella talveen Pilvilammella - Dyk in i vintern vid Molnträsket 04.02.2017 10:00 - 14:00 — Pilvilampi - Molnträsket
Sääntömääräinen kevätkokous to 23.2.2017 ja Photographer Tomi Katajamäen valokuvaesitys 23.02.2017 18:00 - 20:30 — LSK Business Park, linnarakennuksen auditorio, Loppusuora 22, 62200 Kauhava
Tulevat...