Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Karjalan piiri Ylä-Karjalan yhdistys

Ylä-Karjala
Navigaatio päälle/pois

Jäsenmaksut ja yhteystiedot ajan tasalle

Jäsenmaksujen eräpäivä on 23.1.2024. Muistathan maksaa jäsenmaksusi ajallaan, niin säästymme muistutuksen lähettämiseltä.

Pidä yhteystietosi ajan tasalla, niin saat jäsenlehden viivytyksettä kotiisi. Jatkuvasti kohonneiden postituskulujen vuoksi pyrimme välttämään kirjepostin lähettämistä, mutta lähettäisimme mielellään jäsenpostia sähköpostiin. Kovin monien jäsenten sähköpostiosoite meiltä vielä puuttuu, ja joidenkin osoite on muuttunut. Voit pitää yhteystietosi ajan tasalla sähköisessä jäsenpalvelussa sll.fi/jasenpalvelu, tai voit päivittää yhteystietosi sähköpostitse osoitteeseen jasenasiat@sll.fi tai puhelimitse 09 228 082 10 (arkisin 9-15).

Jos päivität jäsentietosi 31.1.2024 mennessä, osallistut vuoden 2024 Luonnonkalenterin arvontaan (4 kpl).