Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri Raisionjokilaakson yhdistys

Raisionjokilaakso
Navigaatio päälle/pois

Rakkaudesta lähiluontoon

Rakkaus luontoon ja luontoharrastus ei vaadi suuria projekteja tai mahtavia kohteita. Luonto on lähellä meitä, niin pienessä kuin suuressa. Lähiluontoon on helppo lähteä ja sitä on helppo vaalia pienillä jokapäiväisillä teoilla ja ratkaisuilla. Yhdistyksessä kannustamme ja autamme tutustumaan ja tuntemaan luontoa lähellämme. Luonto vaikuttaa tutkitusti terveyteemme, joten kun luonto voi hyvin, me itsekin voimme paremmin.

Retkitoiminta

Yhdistys järjestää vuosittain retkiä niin lähiluontoon kuin kauemmas. Retkien tarkoituksena on tuoda luonnon eri muotoja tutuksi. Lähiretkien kohteena on mm. Pohjoismaissa vietettävä luonnonkukan päivä, pöllöjen huhuilun kuunteleminen sekä lintujen talvi- ja kevätpuuhien tiirailu.

Osallistumme ja otamme kantaa kaupungin maankäyttö- ja kaava-asioihin

Pyrimme seuraamaan kaupungin ja lähiseudun maankäyttö- ja kaava-asioita. Tarvittaessa annamme lausuntoja, esitämme mielipiteitä tai teemme vetoomuksia tärkeiksi kokemiimme aiheisiin liittyen. Toimimme myös yhteistyössä muiden yhdistysten ja Varsinais-Suomen luonnonsuojelupiirin kanssa. Toivomme myös jäsenistöltä yhteydenottoja, mikäli tällaista toimintaa sopivissa yhteyksissä toivotaan.