Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Lohjan seudun yhdistys

Lohja
Navigaatio päälle/pois

Pohjois-Norjan ran­nik­ko­rei­teis­tä kertova luento Lohjalla keskiviikkona 29.9.2021 kello 18.00

Lohjan kirjasto järjestää luennon Pohjois-Norjan rannikkoreiteistä Järnefeltinsalissa keskiviikkona 29.9.2021 kello 18.00. Luennoitsijana toimii tamperelainen tietokirjailija ja luontokuvaaja Harri Ahonen. Luento Pohjois-Norjan rannikkoreiteistä tulee kertomaan Pohjois-Norjan rannikon, vuonojen ja saariston kauneimmista päiväretkikohteista, josta hyvänä esimerkkinä käy Tromssan kaupungin lähitunturit, upeat Vesterålenin ja Lofoottien saaristot sekä tarunhohtoinen Nordlandin rannikko. Luennolla syvennytään rannikon ja saariston retkeily- ja suojelualueisiin, kuten esimerkiksi Sjunkhattenin kansallispuistoon, joka on omistettu lapsille ja nuorille sekä pienempään mutta maisemallisesti erittäin dramaattiseen Möysalenin kansallispuistoon. Luento on nojatuolimatka vuonoille ja vuorille.