Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Kymenlaakson piiri

Kymenlaakso
Navigaatio päälle/pois

Vaikuttamistyö

Vuosikokouskannanotot

Suomen luonnonsuojeluliiton Kymenlaakson piirin kevät- ja syyskokousten medialle suuntaamat ulostulot.

Lue lisää

Mielipidekirjoitukset

Mediassa julkaistut Suomen luonnonsuojeluliiton Kymenlaakson piirin huomiot ajankohtaisista luonto- ja ympäristöasioista.

Lue lisää

Lausunnot

Pyynnöstä mm. kunnille, maakuntaliitolle, ELY-keskukselle ja ministeriöille esitetyt Suomen luonnonsuojeluliiton Kymenlaakson piirin näkemykset mm. kaavoituksesta, lupa-asioista, ohjelmista, suunnitelmista ja lakiuudistuksista.

Lue lisää

Muistutukset

Pyynnöstä kunnille, maakuntaliitolle, ELY-keskukselle ja aluehallintovirastolle esitetyt Suomen luonnonsuojeluliiton Kymenlaakson piirin näkemykset mm. kaavoituksesta, suunnitelmista, ohjelmista ja lupa-asioista.

Lue lisää

Mielipiteet

Pyynnöstä mm. kunnille, maakuntaliitolle ja ELY-keskukselle esitetyt Suomen luonnonsuojeluliiton Kymenlaakson piirin näkemykset mm. kaavoituksesta, lupa-asioista, ohjelmista ja suunnitelmista.

Lue lisää

Valitukset

Suomen luonnonsuojeluliiton Kymenlaakson piirin mm. kaavoitus- ja lupa-asioissa esittämät muutoksenhaut hallinto-oikeudelle.

Lue lisää

Aloitteet

Suomen luonnonsuojeluliiton Kymenlaakson piirin vetoomukset mm. kunnille ja muille maanomistajille, jotta he suojelisivat maillaan sijaitsevia arvokkaita metsiä ja soita.

Lue lisää